Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan,akinek évek óta...

Van itt olyan,akinek évek óta méhszájsebe van?

Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egyuk baràtnômnek volt, megmûtôtték! Azòta rendben van!
2023. júl. 14. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van. Tavaly szeptemberben szültem, azután alakult ki. Azt mondta az orvos, hogy ez teljesen normális, hogy szülés után kialakult.

Holnap megyek műtétre, égetésre. Remélhetőleg ezután minden rendben lesz majd.

2023. júl. 17. 10:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Negatív lett a rákszűrésem,de azt mondták nem szükséges műteni, csak figyelni kell. Ez lehetséges vagy keressek másik orvost?
2023. júl. 29. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, szakember, ezért nem tudok szakmailag okosat mondani számodra. Józan paraszti ésszel gondolom, hogy ha nincs tüneted vagy bármi bajod, akkor nem lehet olyan nagy a gond. Remélem valóban így van, hogy nincs nagy bajod. :)

Nekem az orvosom mondta, hogy meg kellene műteni, hogy ne terjedjen tovább. Elég nagy volt már a seb. Bíztam, bízok is a szakértelmében. Ehhez hozzátartozik még, hogy férjemmel együttlétek közben többször vérzett is (mindenféle durvaság nélkül természetesen).

Azóta átestem a műtéten, nem volt nagy horderejű szerencsére, ambulánsan megcsinálta és így nem kellett befeküdni sem a kórházba. Természetesen nem volt kellemes, hiszen azt hiszem lézerrel égette be. Nagyon erős menstruációs görcsös érzés volt körülbelül és talán negyed óra alatt kész volt.

2-es voltam

2023. aug. 8. 17:34
 5/5 anonim válasza:
Utolsó! Meddig voltál táppénzen?
máj. 15. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!