Menstruáció? Hamarabb hogy múljon el?
"Nem engedik" - őszintén, kinek mi köze van hozzá, hogy használsz-e vagy sem :D , és nem kell kiabálni.
Ha olyan kicsi vagy, akkor mellesleg az oldalra sem regisztrálhatnál.
#24-es (22es vagyok)de ismerős. Sok helyre meg előre kell foglalni hónapokkal, már januárban. Hát aki nem szed gyógyszert és megtudja mondani januárban, hogy nyáron mikor fog menstruálni, tanítson már meg hogy kell ezt :D Teljesen kiszámíthatatlan. Küzdhetek meg számolhatok akárhogyan, biztos csúszik annyit hogy a nyaraláson míg mindenki pancsol én olvassak. Egy reményem marad ilyenkor, a hűvösebb kiránduló idő. De amilyen totál szerencsétlen vagyok, mindig min. 6-7 könyvvel megyek nyaralni, mert tudom kint fogok üldögélni.
Kérdezőnek: a stresszről annyit, lehet valakinek valóban hamarabb elmúlik, de vannak azok a "szerencsések", igen ahogy én is, akinek minél jobban stresszelek egy hónapban, a következő menstruáció annál tovább tart. Tök jó ha valakinek a stressztől rövidebb, de ez sem mindenkinek. Ráadásul ha stresszelek még öt napot is késik és a PMS is ezerszer rosszabb.
24es köszönöm a választ.
25ös mondjuk mert ők a szüleim?????
Ja és amúgy nem csak én vagyok aki 18 alatt van és regisztrál, sőt volt aki 8-9 évesen regisztrált. Van olyan ismerősöm, nem kötöm az orrodra hogy ki az, mert nem rád tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!