Menstruáció? Hamarabb hogy múljon el?
Semmi sincs, amitől hamarabb múlik el.
Hány napig szokott tartani? Elvileg mire utaztok, már majdnem elmúlik és nem lesz végig a nyaralás alatt.
Betétet nem használhatsz??? Akkor mit? Nem tampont akartál írni?
Egy héttől több ideig elég ritkán tart egy egészséges menzesz. Attól is függ mióta menstruálsz, vagy még nagyon fiatal vagy, nem is állt be. Sajnos ez ilyen. Szombat este még kipihenitek az utat, bár nem tudom mennyi a távolság, vasárnapra már el kellene múljon, hogy tudj fürdeni.
Hamarabb semmivel nem múlik el. Ezek ilyen mítoszok.
Tamponnal mi a gond?
Igaz, én már nagyon felnőtt vagyok, átlag 4-5 nap a mensim, a második még úgymond erősebb, de tamponnal az itthoni medencébe simán elvagyok 1-2 órás cserével.
Ha a szüleid nem engedik, akkor viszont sajnos nem a mensi lesz a legnagyobb bajod az életben.
Nem múlik el, mit nem értesz ezen?
Ha nem tamponozol, akkor legfeljebb nem úszol, ennyi.
Nyugi, nem te vagy az egyetlen lány, akinek a medence partján telik a nyaralás. Kellemetlen, de sajnos ez van - én is jártam így jópárszor.
Felesleges ezért vitaminokat szedni, nem fog elmúlni tőle. :)
De biztosan elmúlik a nyaralásra, vagy szinte már alig lesz meg. Ha még van 1-2 nap, akkor majd nem fürdesz azon a napon, utána meg már tudsz fürdeni is.
Amíg kell a betét, addig húzhatsz kis ruhát, rövid nadrágot, de attól még lehetsz a napon, parton. Ha már szinte egyáltalán nincs, akkor egy kis tisztasági betét is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!