Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok mai nap nagyon elkezdte...

Csajok mai nap nagyon elkezdtem égni és viszketni oda lent. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Vettem a patikában beliema effect plus-t aki használta, tud tapasztalatot írni?

2023. júl. 4. 21:38
 1/6 anonim válasza:
57%

Szia! Mindenképp keress fel egy nőgyógyászt és hanyagold az "öngyógyítást". Én sajnos visszatérő hüvelygombával szenvedtem, próbáltam mindent, míg a nőgyógyász felírt egy konkrét kezelést, ami teljesen megszüntette. Vagy gombás vagy bakteriális fertőzés állhat a háttérben, de mindkét esetben keress orvost! Mert ezek általában belülről indulnak, és ha elterjed nehezebb kiírtani.

De mindenképp őszintén el kell mondanod hogy mit próbáltál ellene szedni, ha nem múlna el és mennél dokihoz, de hátha jó ez a beliema effect plus számodra. Nekem nem igazán vált be, csak rövid ideig szüntette meg a panaszokat.

2023. júl. 4. 21:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem jellemző rám ez a dolog, szexuális együttlét volt a barátommal és utána éreztem a tüneteket
2023. júl. 4. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Canesten krém és kúp, ha az nem segít, akkor egy Betadine kúra. Recept nélkül kapható.
2023. júl. 5. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor fejezzétek be a házasságon kívüli, vétkes és szabados szexelést. Első lépés ez. Valamint a barátodnak meg kellett volna mosakodnia.
2023. júl. 5. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha meg mosakodott is, lehet nem eléggé, simán esélye van gombás fertőzésnek is, de Canesten kúra kell és helyre jön.
2023. júl. 5. 12:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A mosakodásban biztos vagyok,hogy megtörtént
2023. júl. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!