Tudnátok nekem segíteni? A doki Supplint írt fel nekem vegyes baktériumra 5x2t meg a páromnak is és amint beszedtem elkezdtem nagyon nagyon viszketni.
Figyelt kérdés
Vajon ez gomba lehet? Meg abban sem vagyok biztos, hogy nekem elég volt ez az adag. Ez lehetséges? Nem tudok dokihoz menni már és nagyon jó lenne valamiért beugrani a patikába, mert már nem bírom!2014. febr. 21. 10:23
1/4 anonim válasza:
Hol kezdtél el viszketni? Amúgy a Supplin ugyanolyan hatóanyagú gyógyszer,mint a Klion,ami bizonyos gombafertőzések esetén is jó.
2/4 A kérdező kommentje:
A hüvelyemben is és kívül is!
2014. febr. 26. 19:52
3/4 anonim válasza:
Lehet többféle fertőzés is egyszerre. Szedd a tablettát.az kell,de lehet,hogy szükség lenne mellette valamilyen helyi kezelésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!