Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két napja együtt voltam a...

Két napja együtt voltam a barátommal és elkezdtem nagyon viszketni lent és be is pirosodott. Elkaphattam valamit tőle?

Figyelt kérdés

2020. máj. 18. 22:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Óvszert használtatok? Orálisan kényeztetted?
2020. máj. 18. 22:05
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem használtunk. Orál is volt.
2020. máj. 18. 22:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elkaphattál valamit. Ha nem múlik irány minél hamarabb a nőgyógyász.

Remélem más módszerrel legalább védekeztetek.

2020. máj. 18. 22:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedem rendszeresen. Gomba lehet?
2020. máj. 18. 22:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
el
2020. máj. 18. 22:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk ennyiből megmondani pontosan, hogy micsoda, úgyhogy ne is kezdd el magadat otthon kezelni.

Hívd fel a nőgyógyászod, hogy rendel-e és kérj időpontot.

Ha valami kijön, akkor a barátodat is kezelni kell.

A fogamzásgátló nem véd a szexuális úton terjedő betegségektől (STD) úgyhogy friss kapcsolatban kifejezetten ajánlatos az óvszerhasználat.

2020. máj. 18. 23:14
 7/19 A kérdező kommentje:
A héten elmegyek, csak ma nem vették fel a telefont. Nem friss kapcsolat. Egy éve együtt vagyunk. Nem is értem, hogy, hogyan kaptam el ilyet, mert a barátomnak semmi baja.
2020. máj. 18. 23:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátod lehet tünetmentes és átadhatta. Ha csak téged kezelnek, akkor gyógyulás után újból elkaphatod tőle, ezt szokták ping-pong szerű fertőzésnek nevezni. (Utána maximum az lehet a kérdés hogy rossz higiénia miatt szedte össze a betegséget vagy mástól kapta el.)
2020. máj. 18. 23:22
 9/19 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem mástól kapta el. Neki még nem meetem szólni, mert ez olyan kínos. Anyu szerint Canesten krém jó rá.
2020. máj. 18. 23:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem gomba akkor semmit sem ér. Ezért nem kell kezelgetni magad, mert kitudja hogy mi lesz vele. Biztosat kenettenyésztés után lehet majd mondani.

Egy kapcsolatban, főleg egy egy évesben kellene lenne olyan bizalomnak és őszinteségnek, hogy eltudjátok ezt mondani. Mondd hogy valami gondot érzel, elmész az orvoshoz és hogy összeszedtél egy ferfőzést.

2020. máj. 18. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!