Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma voltam nődokinál és elég...

Ma voltam nődokinál és elég szépen megnyomkodta a hasamat. ELőfordulhat, hogy még mindig azért fáj a hasam?

Figyelt kérdés
Reggel voltam dokinál és vett kenetet és jól megnyomkodta a hasamat. Miután végzett éreztem hogy elkezdett fájni úgy a hasam mint mensinél. Napközbe elmúlt, majd most este ismét éreztem. lehet h az miatt mert megnyomkodta?:S
2008. dec. 30. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet. Egyszer én is jártam úgy, hogy nagyon rossz volt a kenetvétel, ráadásul mivel egyéb panaszom is volt, közben arról kérdezgetett. Hát majd meghaltam, úgy fájt, pedig eddig mindig sikerült lazítanom, hogy ne fájjon. Utána meg még másfél napon keresztül barnás folyásom volt, mert szerintem megsértette a méhszájat. De ez benne van.
2008. dec. 30. 22:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen nekem is van barna folyásom. Elég sok :S
2008. dec. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!