Nagyon ciki lesz a nődokinál?
Ugyebár meleg van, és még így nyáron sose voltam nőgyógyásznál.. nem leszek büdi ott lent?:S
A másik meg... Nagyon hülye vagyok és nincs itthon borotvám, és kb 1 hete borotváltam le a nemi szervemnél a szőrt.. És nem tudom mivel leszedni ma..
Ti mindig leborotváljátok előtte?
16/L
1.) szag: Mielőtt elmész, zuhanyozz le, vegyél fel tiszta fehérneműt, ruhát és nem lesz semmi gond.
2.) szőr: Az orvost a legkevésbé sem érdekli, hogy mennyire vagy csupasz vagy éppen bozontos odalent. Légy ápolt, tiszta és kész, szóval emiatt se aggódj.
3.) letolás: szerintem inkább az a ciki, ha valaki minden csipp-csupp fájdalmával azonnal orvoshoz rohan. Fájt a hasad, gondolom, te is arra gondoltál, hogy majd elmúlik. 6 nap elég idő arra, hogy felmérd, most már érdemes orvoshoz fordulni a panaszoddal. Ne félj, nem fog ezért letolni. Persze, ha egy fertőzéssel várnál 1 hetet...az már ciki lenne, de nyugi, ez egészen más tészta.
Zuhanyzok természetesen, meg friss fehérnemű.. De sétálnom is kell majd 2-3 órakor kb 20 percet, biztos melegem lesz nagyon :S
Akkor a szőr miatt nem problémázok..
Amúgy igazából már elmúlt, de szerintem nem volt normális az a fájdalom..
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!