Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első anális együttlét után ez...

Első anális együttlét után ez normális?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt volt meg az első anális együttlétünk a párommal. Kisebb vérzést tapasztaltam utána de az tegnap elmúlt már, jobb volt nem fájt. Ma a városban volt dolgunk sokat sétáltunk viszont délután pihentem is, aludtam és mire felkeltem elkezdett fájni az ánuszom sajnos.. nem tudom mitől lehet vagy mivel kéne kezelnem.

Úgy gondolom, hogy esetleg megerőltettem vagy sok volt neki az együttlét ma meg a séta vagy nem is tudom. Segítsetek kérlek ha esetleg valakinek volt már hasonló. =( 20\L

2023. jún. 29. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
46%

"a pasinak ha van egy csöpp esze úgy faképnél hagy, hogy azt öröm nézni. :)"

Az olyan pasiért nem is kár! :XD

Segíteni kell neki összecsomagolni. :)

2023. jún. 30. 11:21
 42/61 anonim ***** válasza:
19%

Egyetértek a 36-ossal!

Kiegészítve azzal, hogy ha ilyen szóba kerülne, akkor felajánlanám azt a kísérletet neki, hogy előbb az ő lukába dugjunk már fel neki egy seprűnyelet (természetesen előtte jól besíkosítva) és nézzük már meg, hogy mennyire élvezi! :D

2023. jún. 30. 11:23
 43/61 anonim ***** válasza:
37%

38

"Hát ha másnap is fáj, nem múlik, akkor bizony igen!"

Ne viccelj már... tele lenne az összes proktológia az ilyen hipohonderekkel.

Egy ilyen sérülésnek, aranyérnek napok is kellhetnek. Aztán gond nélkül gyógyul.

2023. jún. 30. 11:24
 44/61 anonim ***** válasza:
79%

"Egy ilyen sérülésnek, aranyérnek napok is kellhetnek. Aztán gond nélkül gyógyul."

Ja! És aztán mi lesz majd a következő behatolásnál?!

Újra sérül, újra gyógyul?!

Szerinted mennyire egészséges ez?!

Hol van a szervezet tűréshatára?!

...

2023. jún. 30. 11:26
 45/61 anonim ***** válasza:
48%

42

Ugyan az kemény típus vagy, mint 36...? Na, érted sem lenne nagy veszteség, ha így állsz egy párkapcsolathoz. Mindent meg lehet beszélni. De ez a "kirúgom/kivágom, mint macskát.../stb." ez nem elintézési mód, már ne is haragudj.

2023. jún. 30. 11:28
 46/61 anonim ***** válasza:
76%

45-ös: igen, nem lehet minden nő megalkuvó és bexari...! :D

Ha egy pasinak anál kell, análfüggő, az úgysem maradna meg a 36-os mellett, hiába is beszélgetnének el, szóval szerintem is jobb, ha inkább kidobja!

2023. jún. 30. 11:30
 47/61 anonim ***** válasza:
61%

Buszból, pasiból is jön majd a következő!

És biztos akad olyan férfi is, aki nem akarja, hogy xaros legyen a farka meg hogy olyasmit tegyen meg az elvileg szeretett párja neki, ami fáj, ami nem jó.

Szerintem egy jó párkapcsolat nem az análon múlik, amelyik meg igen, az kukába való!

2023. jún. 30. 11:34
 48/61 anonim ***** válasza:
44%

47

"Buszból, pasiból is jön majd a következő!"

Ez azért ugyan így igaz a nőkre is ... Hozzátéve, hogy 35 fölött már nagyon ritkulnak a járatok ... 40 fölött meg örülsz, ha egy lefingott Ikarusz lelassít egyáltalán... Szóval, csak csínján a fene nagy keménykedéssel.

2023. jún. 30. 11:37
 49/61 anonim ***** válasza:
63%
48-as: még mindig jobb a kimaradt járat, mint egy tönkretett egészség !! :)
2023. jún. 30. 11:39
 50/61 anonim ***** válasza:
73%

"35 fölött már nagyon ritkulnak a járatok ... 40 fölött meg örülsz, ha egy lefingott Ikarusz lelassít egyáltalán... "

"Ez azért ugyan így igaz a nőkre is ... "

Így van!

A hátulról szétkrt nőkre is igaz tehát, csak őket még tönkre is tették, mielőtt elhagyták egy fiatalabb nőért.

Na, pontosan ezért sem éri meg olyasmit tenni, amit az ember lánya nem akar!

2023. jún. 30. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!