Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első anális együttlét után ez...

Első anális együttlét után ez normális?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt volt meg az első anális együttlétünk a párommal. Kisebb vérzést tapasztaltam utána de az tegnap elmúlt már, jobb volt nem fájt. Ma a városban volt dolgunk sokat sétáltunk viszont délután pihentem is, aludtam és mire felkeltem elkezdett fájni az ánuszom sajnos.. nem tudom mitől lehet vagy mivel kéne kezelnem.

Úgy gondolom, hogy esetleg megerőltettem vagy sok volt neki az együttlét ma meg a séta vagy nem is tudom. Segítsetek kérlek ha esetleg valakinek volt már hasonló. =( 20\L

2023. jún. 29. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem se.

Hisz mit fogsz monnani az orvosnak.

"Sötét volt, és a barátom össze tévesztette a lukaimat"? Kellemetlen a szitu hidd el.

Várj egy pàr napot, és helyre áll a dolog, az örök tanulságot pedig le kell vonni.

Oda soha tőbbé bedugni semmit nem szabad.

Nincs sikosító, meg tágítás, meg mindenféle anyám-tyúkja.

Felejtsétek el. Annyi minden más is van a szexben, ami valódi örömet fog okozni.

2023. jún. 30. 10:32
 32/61 anonim ***** válasza:
39%
Normális. Par alkalom múlva mar nem lesz ilyen. Hamar elmúlik.
2023. jún. 30. 10:36
 33/61 anonim ***** válasza:
32%
A 24-es tuti férfi!
2023. jún. 30. 10:40
 34/61 anonim ***** válasza:
83%

"Ezzel nem kell orvoshoz menned, mert kellemetlen lesz."

A sggbekrást is kibírta a kérdező, akkor nehogy már egy dokinál tett látogatást ne bírjon ki! :D

2023. jún. 30. 10:41
 35/61 anonim ***** válasza:
100%
Na, mit mondott az orvos?
2023. jún. 30. 10:42
 36/61 anonim ***** válasza:
27%

Nálam ez a téma fel sem merülhet, mint "kísérlet". Felejtős, és azt, aki ezen rugózna, kidobnám, mint macskát szrni.

Főleg, hogy ezután simán megkapthatod, de ha egyszer belementél, akkor máskor is tedd meg.

2023. jún. 30. 11:10
 37/61 anonim ***** válasza:
70%

34

Azért ne hasonlítsd Gizikét a gőzekéhez, mert marhára nem ugyan az...

Egy keményebb, szorulásos széklet is felsérthet ott. Tényleg azzal is orvoshoz kellene menni???

Kérdező, maradj nyugodtan, kend be a korábban említett krémek valamelyikével, és rendben leszel. Legközelebb meg több sikosító és több türelem.

2023. jún. 30. 11:13
 38/61 anonim ***** válasza:
73%

"Egy keményebb, szorulásos széklet is felsérthet ott. Tényleg azzal is orvoshoz kellene menni???"

Hát ha másnap is fáj, nem múlik, akkor bizony igen!

És a széklet ott természetesebb, mint egy fsz..! :D

2023. jún. 30. 11:15
 39/61 anonim ***** válasza:
48%

36

"kidobnám, mint macskát szrni."

Szép, nőies megfogalmazás... Az a helyzet, hogy az ilyen "kemény" csajok minden egyébben ilyen fellengzősek, és a pasinak ha van egy csöpp esze úgy faképnél hagy, hogy azt öröm nézni. :) (És nem az anál hiánya miatt...)

2023. jún. 30. 11:16
 40/61 anonim ***** válasza:
20%
A 39-es tuti férfi! :D
2023. jún. 30. 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!