Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első anális együttlét után ez...

Első anális együttlét után ez normális?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt volt meg az első anális együttlétünk a párommal. Kisebb vérzést tapasztaltam utána de az tegnap elmúlt már, jobb volt nem fájt. Ma a városban volt dolgunk sokat sétáltunk viszont délután pihentem is, aludtam és mire felkeltem elkezdett fájni az ánuszom sajnos.. nem tudom mitől lehet vagy mivel kéne kezelnem.

Úgy gondolom, hogy esetleg megerőltettem vagy sok volt neki az együttlét ma meg a séta vagy nem is tudom. Segítsetek kérlek ha esetleg valakinek volt már hasonló. =( 20\L

2023. jún. 29. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
26%

"Együtt egyeztünk meg hogy kipróbáljuk, "

Mint valami szerződés..

Csak nem lett jó vége, mert a test tiltakozott.

Remélhetőleg most még megússza és tanul belőle!

2023. jún. 29. 21:36
 22/61 anonim ***** válasza:
39%
Maradj a punci dolognál,én már nem értem az embereket ezzel az anális őrülettel.
2023. jún. 29. 22:46
 23/61 anonim ***** válasza:
71%

8/

Nem mindig a férfiakat kell csak basztatni sok nő is rá van állva csak nem értem miért jó ez de ők tudják.Szerintem a puncinál nincs jobb dolog.

2023. jún. 29. 22:47
 24/61 anonim ***** válasza:
65%

Ti direkt szivatjátok??

El fog múlni pár napon belül.

Legközelebb ha újra kipróbáljátok, használhatok több síkosítót, és fokozatosság!

Üdv egy análkedvelő 24L

2023. jún. 29. 23:34
 25/61 A kérdező kommentje:
19.-nél miaz hogy nem merek nemet mondani?🤣 Nem ismersz engem szivem, nem kell minősíteni nem félek nemet mondani én is szerettem volna kipróbálni de rossz döntés volt ez van. Mondtam, hogy nem kell kombinálni.
2023. jún. 29. 23:50
 26/61 anonim ***** válasza:
85%
Érdemes sztem egy kis pluggal bemelegíteni, mert akkor megszokja a fenék hogy vant bent valami és könnyen ellazul aktus előtt.
2023. jún. 29. 23:53
 27/61 scafi válasza:
65%
Mennyi barom hozzászóló. Gyűrűsizom van ott hátul. Segítek, van még olyan a testen: ez pedig a száj. Na most egyik sem kopik, nyúlik, meg nem tudom még mit csinál. Nyilván vannak szabályok, amiket be kell tartani, megerőltetni nem szabad, ezért kell az előjáték, hogy megtanuld ellazítani. És mikor már tudod kontrollálni, akkor megfelelő pózban orgazmusod is lehet tőle. Aki széklettartási problémákat ír, az a megvakul a maszturbálástól könyvet olvasta...
2023. jún. 30. 06:32
 28/61 anonim ***** válasza:
85%

Anál: rengeteg síkosító, először szép lassan, òvatosan 1 ujj, ha már könnyen megy akkor 2, és csak utána a f@sz. Szintén lassan òvatosan. Így se fájni, se vérezni nem fog.

És nem csak az első, meg az első pár alkalommal hanem mindig így kell csinálni.

2023. jún. 30. 06:50
 29/61 anonim ***** válasza:
79%
Az ánuszgyűrű igen, olyasmi mint a száj, de tudod miért fáj az anál okoska? Nem az ánuszgyűrű miatt, hanem a Sphincter ani internus, simaizomgyűrű miatt ha azon erőszakkal beeröltetnek valamit. Ez önkéntelen működésű, akkor lazul el ha ingert kap a bélből a belet kitöltő széklet hatására. Ha ez az izom sérül áll fent az inkontinencia veszélye mert ezt még műtéttel se lehet mindig helyreállítani, tornával meg egyáltalán nem.
2023. jún. 30. 07:40
 30/61 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel nem kell orvoshoz menned, mert kellemetlen lesz. Kend be Hemorroid vagy Reparon krémmel.

Egy aranyeres vérzés után sem rohanunk orvoshoz.

2023. jún. 30. 08:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!