Miért nem jött meg a mensim?
Figyelt kérdés
3 éve van meg, eddig csak késett vagy előbb jött meg de ebben a hónapban nem jött meg. Most 41 napja késik nem tudom miért de aggódok, Februárban volt hogy kétszer jött meg de csak akkor.
Nagyon hálás lennék ha valaki segítene legalább rávilágítani az esetleges problemára.
Válaszokat előre is köszönöm.
2023. jún. 28. 13:23
1/7 anonim válasza:
Milyen magas vagy, hány kg?
Milyen az életviteled?
Káros szokások?
Ismert betegségek?
2/7 anonim válasza:
Elôször meg dzeretnélrk kérdezni, hogy hàny éves vagy?
3/7 A kérdező kommentje:
155 centi vagyok
46 kg
Néha szoktam edzeni de annyira sokat nem mozgok
2023. jún. 28. 14:53
4/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2023. jún. 28. 15:00
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy kimarad, szinte ok nélkül is
6/7 anonim válasza:
15 évesen még belefér az ingadozás, mert a hormonháztartás még nem állt be. 17-18 éves korra szokott ez rendeződni, de a stressz bármikor felboríthatja később is.
7/7 anonim válasza:
Ahogy irta a 6-os vàlaszolò, nem kell aggòdnod, mert még nem àllt be a normàlis ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!