Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyásznál le kell venni a...

Nőgyógyásznál le kell venni a cipőt/szandált?

Figyelt kérdés
Mezítláb kell sétálni a termen és úgy feltenni a lábunkat? Sajnos nagyon izzadós a lábam, a szaga is kellemetlen és nagyon röstellném.
2023. jún. 25. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell levenni.
2023. jún. 25. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Ahová én járok, le kell. Van is kitéve vendég papucs, mondjuk attól én vagyok rosszul hogy más után kell felvennem.
2023. jún. 25. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
5%

Csak kíváncsiságból: milyen elmaradott vidéki nyelvjárásban használatos az a szó hogy "röstellném"?

Egyébként ahová én járok budai magánklinikára ott nem szükséges levenni

2023. jún. 25. 18:35
 4/11 qborka ***** válasza:
85%
Mielőtt elindulsz otthonról,mosd meg és fertőtlenítsd alaposan a szandált, amiben mész. A lábaidai is,hideg vízzel. Aztán kend be őket kevés hintőporral vagy fújd be lábsprayvel. A vetkőzőben itasd fel az esetleges izzadtágot papírtörlővel Ha nem akarsz mezitláb sétálni a székig, vigyél magaddal tiszta zoknit,amit a vetkőzőben felveszel.
2023. jún. 25. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
A lábtartó fajtájától függ, de készülj úgy, ahogy előző írta, az a biztságos.
2023. jún. 25. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászos kamus pali
2023. jún. 26. 00:45
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kamu, főleg nem pali. Nem is tudom miből gondolod.

A kérdést az ihlette, hogy a napokban volt egy cikk a nlc-n, amiben nőgyógyászok mesélték el legmegdöbbentőbb élményeiket. Volt, aki pont a lábszagra panaszkodott. Voltaképp a cím is ez volt.

És ott páran írták hogy nem veszik le a cipőt, többen meg hogy igen.

Én nem voltam eddig sokszor, de akkor tél volt és én visszavettem a csizmát. De így tűnt a cikknél, hogy ezt nem lett volna szabad. Ezért kérdeztem itt. Ott nem akartam névvel, arccal, hogy aztán az ismerőseimnek bedobja hírfolyamba

2023. jún. 26. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Én eddig mindenhol levettem.
2023. jún. 26. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Sok helyen igen.

Legjobb ha viszel egy tiszta zoknit amit a vetkozoben felveszel

2023. jún. 26. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahova en járok le kell venni, van kint papucs, amitől égnek áll a hajam, ezért en zokniban szoktam tappogni, általában úgy intezem hogy télen megyek, így nincs szandál/papucs opció, egyébként sem igazán hordok nyáron sem, ha így fontos helyre megyek
2023. jún. 27. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!