Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős menstruációval, ha a...

Erős menstruációval, ha a nőgyógyász azt mindja, hogy mindent rendben talált, szeritne lehet akár hormonális eredetű, akkor endokrinológushoz kellene fordulni?

Figyelt kérdés
Talalt a doki egy kisebb mioma göböt, de azt mondja, hogy az semmiség, labort is csináltattam, nincs nagy eltérés, a vasam alacsony, de erre szedek vasat, illetve amikor menstruáció után voltam labor vizsgálaton, akkor a hemoglobin is leesett. Pajzsmirigy alulműködésem van, de arra szedem a gyógyszert, így az eredményem normális. Merre érdemes menni, hogy kiderüljön mi is a probléma és megoldás szülessen?

2023. jún. 21. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászt kellett volna megkerdezni. Mégiscsak ő látja a leleteidet.
2023. jún. 21. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:

"Talalt a doki egy kisebb mioma göböt, de azt mondja, hogy az semmiség"

Ja, neki az...

Idővel meg majd szépen növekedésnek indul.

Egyáltalán nem semmiség!

Vissza kell fordítani gyógyszerekkel, életmódváltással, mert a mióma egyáltalán nincs rendben és az okozza az erős menstruációt, ami nem normális!

Keress másik nőgyógyászt és csináltass rendszeresen hasi ultrahangot.

A mióma nagyon alattomos tud lenni...

2023. jún. 21. 22:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy pont ezért két nőgyógyászhoz is elmentem és mindkettő csak legyintett, azt mondták, hogy max műtik, de ekkorát még nem... De akkor lehet, hogy keresek egy újabb, alaposabb orvost, köszi
2023. jún. 22. 06:43
 4/5 qborka ***** válasza:

Így van,majd amikor megnő kiműtik vagy megszülöd a miómádat.

Azért egy küretet csinálhatna a dokid,hogy tényleg csak hormonális e a probléma.

Az erős mensi durva vérszegénységet okozhat,már most vashiányod van. Ha erős a mensi,hiába pótlod a vasat,simán kivéreztet a méhed.

Az erős alatt azt értem,hogy max. 20 perc alatt megtelik egy M méretű kehely vagy egy ob maxi méretű tampon.

Én a helyedben feltetetnék egy spirált,megelőzendő a helyzet fokozódását,főleg,ha jelenleg csak egy kis miómád van.

Igaz, nem olcsó dolog,de vérszegényen élni,kínlódni az erős menzesszel nagyon ront az életminőségen.

Nekem egy hónapja van még csak fent,de már most megváltás.

2023. jún. 25. 18:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Közben elmentem mar egy harmadik nőgyógyászhoz, aki foglalkozik a problémával, megyek majd endokrinologushoz ia, köszönöm a válaszokat!
2023. nov. 30. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!