Mit tegyek ha faj a petefeszkem?
Figyelt kérdés
3 napja faj a teljeses bal oldalam, mara mar felerosodott.
Orvoshoz sajnos csak csutortokon tudok menni, az volt a leghamarabbi idopont.
Esetleg jart mar igy mas is?
2023. jún. 25. 15:59
1/10 anonim válasza:
Semmit én nem pánikolok minden apróságon, ez a hosszú élet titka, még 76 évesen is full egészséges vagyok.
Manapság az emberek minden apró hülyeséggel zaklatják az orvosokat mert nincs jobb dolguk
2/10 A kérdező kommentje:
Neked sem volt jobb dolgod, mint ezt a rosszindulatu sablon szoveged ide ird? Balf.sz.
2023. jún. 25. 16:20
3/10 anonim válasza:
Vegyél be ibuprofeines fájdalomcsillapítót. Ha már azzal se lehet kibírni, akkor kérj soron kívüli kivizsgálást a szakorvosnál, vagy vedd igénybe a sürgősségi ellátást.
Kérd meg a sürgősségieket, hogy intézzék el neked a beutalást a szükséges laborvizsgálatokra. Ezzel is már sok időt nyersz, mire a szakorvoshoz bejutsz, mert már rögtön felállíthat egy valamirevaló diagnózist.
4/10 anonim válasza:
Én nyugdíjasként és magasabb és jóval vidámabb valamint energikusabb életet élek mint te valaha fogsz a hipochondriás felfogásoddal. Szaladj az orvoshoz meg vizsgáltasd magadat minden hülyeségre és edd a vegán ételeket ameddig elpippantom a békepipát egy jó bor társaságában.
6/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy peteérésed van?
7/10 anonim válasza:
Jó ötlet az orvos. Nekem ilyen még nem nagyon volt.
8/10 anonim válasza:
Nekem volt lábon kihordott petefészekgyulladásom. Teljesen váratlanul kezdődött, az állatkertben voltunk a kisfiammal és egyszercsak éreztem, hogy iszonyatosan fáj jobb oldalon. Szerencsére tudtam, hogy nem a vakbelem, mert azt még kamaszkoromban kivették. Elmentem az ügyeletre, mondták, hogy ez valószínűleg petefészekgyulladás. Felírtak antibiotikumot, mondták, hogy szedjek be fájdalomcsillapítót és menjek majd el nőgyógyászhoz. Na ezt jól nem csináltam meg, mert a gyógyszerektől jobban lettem. Így sikerült jó kis összenövéseket szerezni, amik néha fájnak (szerencsére ritkán és csak rövid ideig). Szóval mindenképpen menj el orvoshoz.
9/10 anonim válasza:
Nekem is volt hogy fájt egy ideig, meleg kamillás vìzben ültem naponta 2X, pár nap után elmúlt.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek…ez valoszinusitheto, hogy ciszta lesz, de az orvos nem tudott konkretat mondani
2023. jún. 25. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!