Akiknek a 30- as éveiben mindkét oldali petefeszket követték, mik voltak a következmények? Ilyenekre gondolok, hogy hizas nélkül is lehet ilyenkor tovabbelni hormonpotlassal?
Figyelt kérdés
Nekem jobb oldalon császár miatti endo miatt alakult ki nagy ciszta,ami miatt el lett nyomodva a petefeszkem. Azt mondta az orvos,h a cisztat le akarja fejteni róla és a maradékot nem akarja kivenni. Bal oldalon egy kicsi ciszta van, de azt kifskasztjak,ezzel nincs gond . Engem az keseríti el,de nagyon,hogy mi van ha a bal oldallal is történik vmi? Most kB 54,5 kg vagyok,van már egy gyerekem. Vele se híztam. Nagyon félek és bele vagyok betegedtek ha hormonális okok miatt megint 70 kg leszek. 16 évesen sajnos ennyi voltam és nem akarok újra úgy kínozni.2023. máj. 23. 08:01
1/1 anonim válasza:
Ettöl semmi ok sincs arra, hogy (el)hízzál, hormonálisan ugyanaz az eredmény, mint a változókor után, akkor sem kötelezö elhízni, leginkább azok híznak meg, akik korábban is többet ettek, mint amire szükségük van, illetve akik nem figyelnek magukra.
Szóval ha netán ki kellene venni a második petefészkedet is, akkor sem kell törvényszerüen elhízni, esetleg kicsit figyelni kell, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!