Menzesz alatt veletek is előfordul, hogy hirtelen tör rátok a kakilhatnék és sok jön ki?
Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 21:13
2/8 anonim válasza:
Remélem ez nem a szokásos perverz kérdése.
Igen, egész első nap, ha görcsöl, akkor a második napon is jobb, ha wc közelében maradok.
3/8 anonim válasza:
Igen. Ugy tudom, hormonalis oka is van, de amugy az a belso foldindulas is hozzajarul. Hirtelen, es kb haromszoros adag.
4/8 anonim válasza:
Három adag a napi szokványos 1 helyett!
5/8 anonim válasza:
Persze, szinte mindig. A rosszabb, ha nem csak sok, de még híg is... Szörnyű.
6/8 anonim válasza:
Igen, első napon a brutális görcsökhöz ilyen is társul. Egyszer különösen rámtört, ha 3 másodperccel később értem volna wcre, befostam volna, még jó hogy otthon voltam.
7/8 anonim válasza:
6-os!
Szerencséd van, én egyszer, emlékeszem meleg nyári nap volt, mentem haza a munkából, és a villamoson rámjött egy hatalmas görcs. Mielőtt pislanthattam volna, összefostam magam. Le kellett szállnom a következőnél, mert nagyon megbámultak. Ráadásul világos farmer volt rajtam, minden tökre átlátszott. Elképesztő ciki volt. Arról nem beszélve, hogy a menzeszes görcsök továbbra is kínoztak...
22/L
8/8 anonim válasza:
a mensi első két napján folyamatosan görcsöl a pocim ezért állandóan kakilhatnék érzésem van és többet is szoktam kakilni a szokásosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!