Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit gondoltok? Nálatok is...

Mit gondoltok? Nálatok is előfordult már?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Azért írok mert kicsit megijedtem a mai napon. 1 hónap és 10 napja voltam együtt a párommal. Azóta 2-szer is normálisan megjött a menstruáciom. Semmi baj nem volt minden normális. A mai nap mikor kitöröltem véres volt. Nem sok de ilyen kis pecsételő vér volt meg barna. Ovulálok már és egész nap barma volt de most egy kis vér is társult hozzá. Nem tudjátok,hogy ez mi lehet? Ugye semmi komoly? Kicsit stresszes vagyok köszönöm ha van valaki aki megtud nyugtatni!!

17L

2023. ápr. 24. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Barna is vér

Nőgyógyász kivizsgál

2023. ápr. 24. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
De barna nekem sokszor volt! Az normális. A vér zavar. Azt nem értem teljesen. Mindenki azt mondja,hogy menzeszből maradt vissza egy kis vér és az tisztult.
2023. ápr. 25. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Barna szerinted mi, ha nem vér?
2023. ápr. 25. 08:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Oke de ez milehet? Normalis? Veletek fordult már elő?
2023. ápr. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!