Pecsételő vérzés mitől lehet menstruáció után?
Figyelt kérdés
Tudom hogy peteéréskor is szokott lenni, de szerintem még ahhoz korai. 4 napja múlt el a menstruációm. Egyébként sosem szoktam pecsételni peteéréskor. Egyébként kicsit több mint 1 éve szültem, ez a 4. menstruációm azóta (már nem szoptatok jó ideje), lehet ehhez köze? Az előző 3 menstruációm előtte szabályos volt. Jelenthet problémát?
Egyébként csak pár óráig tartott a pecsételés, most már semmi nincs.
2023. jún. 16. 12:18
1/5 anonim válasza:
Elvileg menstruáció után pár nappal ez még normális, tulajdonképpen alvadt vér, ami még visszamaradt és távozik.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem hiszem hogy ez már menstruáció lenne. Napok óta semmiféle vérzésem nem volt, viszont már az a nyúlós, nyákos folyásom van, ami peteéréskor jellemző. Lehet ilyen korán mégis már peteérésem lenne?
2023. jún. 16. 13:01
3/5 anonim válasza:
Igen, simán lehet a peteérés tünete, ami ugy egy hosszabb folyamat. És így normális a maradék kis mennyiségű vér is. Olvass utána hormonmentes.hu oldalán, ő ír ezekről.
4/5 anonim válasza:
Ureaplazma, amit az újra felbukkanó exemtől kaptam el. Nem rögtön mutatkozott. Menstruáció vége és peteérés közt néhány nap voltam csak tiszta, utána barnázás menstruációig. Néhány hónapig igy ment aztán női orvoshoz mentem és antibiotikumot írt fel.
5/5 11993 válasza:
8kan elmúlt a menstruációm... Es mikor utána együtt voltam a férjemmel akkor utána vereztem egy kicsit.... Az mitől van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!