Szülés után 2 és fél hónappal pecsételő vérzés mitől lehet?
Figyelt kérdés
A gyermekágyi vérzés szülés után 3-4 héttel teljesen elmúlt. Már nem szoptatok, így azt hittem, hogy a menstruációm jött meg, de egy napig tartott, és csak nagyon kevés rózsaszínes, barnás vér jött.2023. jan. 27. 09:04
1/3 anonim válasza:
Mi pedig röntgenszemű távnőgyógyászok vagyunk ugyebár.
El kéne menni dokihoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Áprilisra van időpontom rákszűrésre. Egy napos pecsételő vérzés miatt nem fogom felkeresni, mert nem gondolom, hogy ez gondot okoz. Igazából olyan anyukák tapasztalatára vagyok kíváncsi, akiknek volt ilyen nem sokkal szülés után 🙂
2023. jan. 27. 21:37
3/3 anonim válasza:
Nekem volt, de nem mentem orvoshoz vele, szóval nem tudom, mitől lehetett, és hogy neked is attól volt-e, amitől nekem. Most előbbre vagy?😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!