Váltott műszakban kezdtem dolgozni egy hotelben ( 12 óra nappalos/éjjeles) március vége óta. Eddig egész pontos volt a menzeszem. Ebben a hónapban 6-7 e körül megkellett volna jönnie. Lehetséges hogy ez a váltott műszak bezavart?
A többi hónapban szépen normálisan megjött. Félek hogy hormonproblémáim lehetnek ettől a munkától. Megjelentek rajtam ilyen zúzóddások,oké lehet beütöm magam és nem veszem észre de azért mégis úgyérzem egy vérvételre is elmegyek hogy lássam nincs e gond.
Van valami tippetek arra, hogy mit tegyek hogy rendszeressé tudjam tenni a menzeszt? ( nyilván fogamzásgátlót nem akarok), inkább valami természetesebb dolog érdekelne.
Igen, sajnos a váltott műszak/éjszakai műszak nagyon be tud zavarni hormonálisan.
Vérvételre és nőgyógyászhoz menj azért el.
"Lehetséges hogy ez a váltott műszak bezavart?"
Bizony lehet!
Az alvás-ébrenlét ciklus megzavarása okozhat ilyet. De mást is, pl. emésztési problémákat is.
A megoldásra sajnos nincs ötletem.
Annyi nő dolgozik pedig ilyen munkát és nemtudom ők hogyan bírják
Lehetséges hogy majd ez miatt ott kell hagyjam a helyet, csak hát azis idő.
Valószínűleg mint a legtöbb női test, az enyémis a rutint, a rendszerességet kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!