Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kicsik a melleim ha a...

Miért kicsik a melleim ha a családban minden más nőnek nagy mellei vannak?

Figyelt kérdés

Anyám is mondta hogy kicsik. Én is annak látom. Magasságra is csak 163 cm vagyok. illene pedig elérni legalább a 165 cm-t nem? Nem alacsonyak a családban szóval nem értem miért nem nő a mellem és a magasságom meg jobban? Mit tegyek, hogy nőljek? Pedig sportolok, egészségesen eszek, sokat vagyok a friss levegőn. Fenekem se valami csúcsos/ kerek sajnos. Pedig sokat gyúrok arra is. Igazából az edzéstől a vállam lett viszonylag széles meg a csípőm meg a karom izmos.

19/L

2023. jún. 15. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Női átlagmasságba beleesel. Mit akarsz még, ülve nyalni a holdvilágot?! 2 centi plusszon semmi nem múlik már. A mell pedig zsírszövetekből áll, ergo ha felszedsz néhány plusz kilót (nem izmot) az is nőni fog!
2023. jún. 17. 12:36
 12/13 Ocean7 ***** válasza:

Van ilyen. Lehet magas emberekből álló családban is alacsony emberke. Nagyon valószínű, hogy valamelyik felmenőd mégiscsak alacsonyabb volt.

A kis cicivel semmi gond, irtó szexi és legalább később sem fog lógni!

45F

2023. aug. 6. 07:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Még csak 19 éves vagy. Kb. 21 éves korig nő az ember! Mell is változik egy nő élete során, nem csak tinikorban nőhet! Gimis koromban is meg alig voltak melleim, nem vettem észre növekedést kb. 21 éves koromig, akkor lett párom, és mintha a szexuális élet hatással lett volna rá, kicsit nőttek, aztán meg a kilók. Főleg 25+ után sokan szednek fel.

Tehát mindkét vágyad teljesülhet idővel!

2023. aug. 29. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!