Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyiltan beszélni családba a...

Nyiltan beszélni családba a mensiről?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy normális dolog, meg természetes. De én nem tudok ilyen nyiltan beszéleni róla. 3an vagyunk lányok családban anyum, nővérem és én. Nővérem minden szar részletet megoszt anyuval. Néha már hánynom kell.

Ők meg beszólnak azért, mert én meg egyáltalán nem szeretek, és nem is szoktam beszélni róla. Azt se tudják mikor van meg. Saját magamnak veszem a dolgokat.

Csak én vagyok ilyen defektes, hogy nekem ez undorító, és max orvossal beszélnék róla?

19l

2021. ápr. 18. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Van egy arany kozeput. Te az egyik veglet vagy, esetleg ok a masik. Ha egymassal beszelnek, azt ne figyeld, de azt mondhatod, hogy te nem akarsz.

Viszont remelem, nagylany vagy azon a teren, hogy evente egyszer legalabb elmesz nogyogyaszhoz szuresre.

2021. ápr. 18. 02:38
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, nekem ez fura. Mármint, hogy te nem beszélsz meg velük ilyen dolgokat. Nálunk mindig ment ezzel kapcsolatban mindennek az átbeszélése, soha nem fújjogtunk emiatt. Jó, nyilván nem napi szinten beszéltünk róla, de ha valamelyikünknek megjött, arról tudtunk.
2021. ápr. 18. 06:25
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is furcsa. Én anyukámmal mindent ilyet megbeszéltem, tanácsot kértem, tapasztalatot cseréltünk stb. Nekem ez volt a normális, sose éreztem gusztustalannak, én örültem neki hogy ilyen dolgokat is megtudtunk nyíltan beszélni
2021. ápr. 18. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem tudom én sose beszéltem anyukámmal ilyen nyiltan de nem azért mert nem mertem vagy mert ő nem akart róla beszélni csak egyszerűen nekem ilyen a tipusom.Mármint én sosem szerttem ilyen dolgokról beszélni én mindig magamba lerendeztem.
2021. ápr. 19. 09:43
 5/5 anonim válasza:
68%

Szerintem minden nőnek magánügye, hogy mikor van meg neki, hogy jön meg neki stb. És az is, hogy kivel osztja meg, ezeket a dolgokat. Én személy szerint, anyuval megosztom ezeket a dolgokat egy bizonyos határig. Szerintem akkor ne problémázz a dolgon, hogyha téged nem nyaggatnak efelől pl: bezzeg a nővéred elmonja ezeket a dolgokat.

De hogyha mégis, akkor mond el nyíltan, hogy te nem az a típus vagy, aki szeret erről beszélni, és te nem gondolod, hogy bármilyen közé lenne ehez bárkinek is... Az pedig, hogy valaki nyíltan beszél erről én van aki nem, emberenként változó! :)

2021. ápr. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!