Hány évesen tanultatok meg tampont használni, és hanyadik próbálkozásra sikerült?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok mikor először tampont használtatok? Mennyi próbálkozás kellett ahhoz, hogy gond nélkül feltegyétek? Mennyire volt nehéz felhelyezni?
Illetve egyszeri alkalom miatt kellett vagy utána bevált a tampon?
2023. jún. 10. 16:16
11/13 anonim válasza:
14 éves voltam, mikor először kipróbáltam. Nagyon kényelmetlen volt. Úgy mentem, mint aki össze csinálta magát 😅 Aztán megtanultam a helyére rendesen felrakni. Azóta is azt használom.
12/13 anonim válasza:
Én 14 voltam és nekem rögtön sikerült. Nem volt vele semmi gondom, pedig szűz voltam. Én mái szeretem használni. Úgyhogy szerintem ez nagyon változó mindenkinél.
13/13 anonim válasza:
én kb 12 lehettem mikor először próbáltam mert strandolni mentünk de nem sikerült
Viszont valószínűleg csak ráparáztam, mert pár év múlva (még mindig szűzen) simán ment és nem csak a mini
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!