Hány évesen tanultatok meg tampont használni, és hanyadik próbálkozásra sikerült?
Hány évesek voltatok mikor először tampont használtatok? Mennyi próbálkozás kellett ahhoz, hogy gond nélkül feltegyétek? Mennyire volt nehéz felhelyezni?
Illetve egyszeri alkalom miatt kellett vagy utána bevált a tampon?
En eloszor 13evesen probaltam de nem ment fel🤣
Utana mikor elveszitettem a szuzességem 16 voltam. Utana mar felment simán. A lényeg hogy engedd el magad picit es picit az ujjadnak is be kell mennie. Ha jol van bent eszre se veszed am ha rosszul lejjebb van pl akkor kenyeletlen. Volt olyan h nem jol tettem fel es a nyilasnal volt a vege az elegge kellemetlen volt.
En kesobb kezdtem, nem szuzen. Bar a szuzhartya nem ugy van, mint a befottesuvegen a celofan, tudom.
Szerintem ha van eros verzes, nagyon egyszeru. Kirandulas, repulout miatt pl ovatossagbol betett tamponhoz kell ugyesseg, ha alig verzel.
Én nem pontoztam le senkit, de van egy tippem: már az is furcsán hangzik, hogy valaki már mindössze 9 évesen menstruáljon, az pedig, hogy egy 9 éves, aki gyakorlatilag még kisgyerek, tampont is tudjon feltenni, kb. hihetetlen... :D
(különben ne értsd félre amúgy, én nem keresek mögöttes szándékokat a válaszokban)
Először 18 voltam, de kényelmetlen volt (muszájból használtam).
Aztán 23 éves korom után, miután elvesztettem a szüzességemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!