Ha képtelen vagyok megnyugodni, nem fog tudni megvizsgálni a nőgyógyász?
Nekem egy darabig vaginizmusom volt, így minden nőgyógyászati vizsgálat egy rémálom volt.
(Aki nem tudja: görcsbe rándulsz alul, ha csak közelítenek hozzád, kínszenvedés a szex, mert kb. olyan, mintha megerőszakolnának, stb.)
Volt olyan doki, aki üvöltött velem, hogy ne hisztizzek, ő 8 éves kislányokat vizsgál, és ilyet még nem látott.
(nem hisztiztem, semmit se csináltam, csak rohadtul fájt, még bőgni is csak akkor kezdtem, amikor már ajtón kívül voltam)
volt, hogy női nőgyógyászhoz mentem, hátha az normálisabb, de az is csak ordibált, hogy lazuljak el, és kb. az is olyan volt, mintha megerőszakoltak volna
Barmok ezek mind.
Szerencsére elmúlt, már nincs ilyen problémám
Mi pontosan a gond amivel mennél? Nyilván évente a rakszures erősen ajánlott. De ha pl gomba gyanú áll fenn arra bőven elég ha kérsz a gyógyszertárban canesten hüvelytablettát meg krémet.
26N
Amit javasolni tudok hogy igyál sok medveszőlő és mezei zsurló teát. Illetve szedj tőzegáfonya kapszulát. Nekem ezek mindig beváltak ha pisibajom volt.
A doki pedig meg tud vizsgálni úgy is ha feszült vagy de nyilván az úgy nem túl komfortos. Szerintem menj magánba. Megéri azt a pénzt. Ott kicsit jobban foglalkoznak az emberrel mint a tb alapú ellátás során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!