Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász megvizsgál...

A nőgyógyász megvizsgál vajon? Remélem nem.

Figyelt kérdés

Meg kéne latogassam a nőgyógyászt életembe először és még szuzen.

Már egy hónapja van pár nagyon rossz problémám de remélem szuzen nem vizsgál meg.

Ad valami gyógyszert azt kész.

2021. szept. 27. 21:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ami igaz az igaz hogy tartok a vizsgálattól
2021. szept. 27. 21:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Még is hogy gondoltad akkor ? Rád néz azt írja ki a recepteket ?

Egyébként , azért mert szűz vagy még megvizsgálhat csak nem hüvelyi úton , hanem rectálisan(végbelen keresztül ).

2021. szept. 27. 21:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Na most..

Gondolom fiatal vagy.Meg fogsz riadni,ha elmondjuk,hogy ilyenkor mi történik,és nem mész el.

De túl kell ezen esned,mert betegségeid vagy problémáid vannak amik maguktól el nem fognak múlni,csak rosszabbak lesznek.Szövődmények,vagy lehet hogy most meg tudnak segíteni,később nem vagy csak műtét/kórház árán.

Nem fogja "elvenni a szűzességed" ha arra gondolsz..

Ha ultrahangozni fognak is van arra más megoldás,mindenre van kislányoknak való megoldás.Orvos,tehát semmilyen korban nem lesz kellemes,de csak akkor gyógyulsz meg ha elmész.

Lehet,hogy olyasmi ami miatt eleve azt sem fogják mondani,hogy öltözz le megnézik,hanem bele kell pisilned pl valamibe.

(És ne aggódj,nem előttük kell azt sem,kimész a mosdóba egy kis dobozkával)

Vagy elküldenek vérvételre,sima kenetet vesznek..

Nincs anyukád,vagy nem beszélsz vele ilyesmiről? Kellene,akkor is ha kellemetlen,hiszen ki más segíthetne ha nem a téged nevelő anyukád (amennyiben kiskorú vagy.meg úgy amúgy is,én felnőtt létemre is kérdezek anyámtól,ha valami van.:x)

2021. szept. 27. 21:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen, nem kellemes dolgokra úgy veszem rá magam, hogy utána eszek valami finomat. Motivál. Eskü. Próbáld ki. Hátha...
2021. szept. 27. 21:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi az a nagyon rossz probléma? Nem kell mindenhez belsőleges vizsgálat.
2021. szept. 27. 21:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Mindig nagyon fáj mikor megvan de ebbe a hónapban még rosszabb volt és semmi se hatott.
2021. szept. 27. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyógyszert veszel be görcsre?
2021. szept. 27. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
A menstruációs görcsök normálisak, az erősek is. Szerintem nincs olyan fiatal nő, aki néhányszor ne élte volna azt meg, hogy most hal bele. Majd kinövöd. Erre az orvos fogamzásgátlót szokott felírni, de az nem tiszta haszon.
2021. szept. 27. 22:28
 9/14 A kérdező kommentje:

7.

Agoflex M, Flector por, nospa, cataflam.

2021. szept. 28. 08:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Mióta menstrualok csak szenvedtem a görcsöktöl. Nekem a mesulid ( ez sima izom lazito és venykoteles ) jött be nospaval . Egy próbát megér , de ha annyira szendvedsz lásson orvos!
2021. szept. 28. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!