Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bedagadt hüvelybemenet /...

Bedagadt hüvelybemenet / szemérentest, mi ez???

Figyelt kérdés

A menzeszem utolsó éjszakája után arra ébredtem, hogy duzzadt vagyok alul, viszket, kényelmetlen. Gondoltam hüvelyfertőzés, canesten krémet használtam párszor majd CNS hüvelykúpot 4 napig, elfogyott, a háziorvos írt nekem ki CNS+m kúpot, ebből is már 3-at elhasználtam, de nem javult semmit. Azaz szerintem talán eddig sem hüvelyfertőzésem volt? A kisajkak és a hüvelybemenetem duzzadt, nem fáj, inkább kényelmetlen és minimálisan viszket. Már nagyon el vagyok keseredve, kisírtam magam, próbálok minél hamarabb nőgyógyászhoz időpontot keresni, de persze ez nem egyszerű. Iszonyatosan félek és pánikolok. Életemben 2x voltam nőgyógyásznál, 25 éves vagyok, 9 éve vagyok a párommal, akivel kizárólag óvszerrel védekeztünk mindigis, de mivel meg is volt nem szexeltünk egyáltalán a napokban szóval azzal nincs összefüggésben.

Van egy másik tünetem is, napok óta zsibbad az egész bal lábam fekvő helyzetben. Soha nem volt még velem ilyen. Teljesen magam alatt vagyok.

2023. máj. 29. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:

A zsibbadó láb nem fáj? Nincs feldagadva? Nem piros? Nem meleg?

Egyébként nem biztos hogy összefüggésben van a két panasz. A gumi pedig nem véd minden fertőzéstől, még a nemi úton terjedő betegségektől sem teljesen. De tegyük fel nem szedett össze semmi ilyesmit a pasid. Akkor is, nem csak a f@sztól lehet ám megbetegedni. Elég ha mocskos kézzel nyúl hozzád. Vagy te önmagadhoz. Aztán hogy kanesztenezel az megint semmit nem jelent. Az gombára van, kész. Lehet más fajta gomba, baktérium, vírus vagy akár parazita is.

Látatlanban ezt neked senki nem fogja diagnosztizálni. Persze tippelni én is tudnék, de nem sok értelme lenne, csak mégjobban aggódnál talán

2023. máj. 29. 15:15
 2/2 A kérdező kommentje:

A lábam nem piros, nincs feldagadva, nem meleg, viszont ilyen izomláz szerű fájdalom kíséri a zsibbadást.

Nem nyúlt hozzám sehogy, egyáltalán nem volt semmi mivel menstruáltam is. Persze tippelni én is tudok, meg rémeket olvasni a neten, csak arra lennék kíváncsi ha valaki járt már hasonlóan, neki mi lett a vége. Nagyon ijesztő.

2023. máj. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!