Égő érzés a hüvelybemenetnél?
Figyelt kérdés
Pár napja érzem, hogy ég a hüvelyemnél. Először az egész égett, mostmár az jobb lett és csak az egyik szélén érzem. Pimafucorttal kezelem, kezdetben egy nap alatt jobb lett tőle, viszont most olyan, mintha a krém is irritálná. Mit lehet rá még használni? (Nőgyógyászhoz 3 hét mulvára van időpont… addig szeretném megszüntetni..) sajnos szűz vagyok, szűk is, a kúpok nem megoldhatóak így, vannak esetleg másféle szerek?:( canesten krém amit a kúppal együtt lehet venni, kenhetem a bemenetet vele? Vagy tudtok valami vény nélküli szájon át szedhető gomba elleni szert? Köszi2022. okt. 22. 19:37
1/3 anonim válasza:
Attól, hogy szűz vagy, egy tablettát felhelyezhetsz, nem kell túl mélyre, csak ne csorogjon ki, mielott hat. A kérdésben említett kúp sem túl nagy vagy vastag, kb egy ceruza méretű applikátor jár hozzá az egyszerű felhelyezés érdekében.
2/3 anonim válasza:
Nekem ilyen esetben a Beliema effekt plus vált be. Egy kis tabletta azt kell a hüvelybe helyezni. Szerintem szűzen is menni fog a felhelyezès! Remélem segíteni fog :) Nekem már egy nap alatt is megszüntette a bajomat.
3/3 A kérdező kommentje:
Maradnék a krémeknél/szájon át szedhetőknél, abból tudtok ajánlani? Gynoxin krém esetleg? Gondolom a sima canesten külsőleg se túl ajánlatos oda, csak az van itthon :/
2022. okt. 22. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!