Mitől lehet pár napja viszkető érzés a hüvelybemenetemnel?
Sziasztok!
Olyan két napja kezdett el viszketni odalenn, először azt hittem csak megcsipett valami a strandon, mert nem volt kifejezetten erős viszketés, ahogy most se az, csak nem múlik el. Megváltozott folyamásom nincs, nincs kipirosodva, bedagadva, stb, nem tudom mi lehet az oka. Lehet hüvelygomba? Nemrég volt meg, és volt egy nagyon hajtós napom amikor egész nap uzatzam és huzamosabb ideig nem volt lehetőségem kicserelni a tampont, szerintem ez állhat a háttérben, csak sosem jártam még így.
20L
Ha viszket, akkor biztos gomba. Lehet egy Canesten kúp helyrerakna. Gyógyszertárban lehet kapni.
Igen, a strandon, menzesz után igencsak össze lehet szedni mindenfélét.
Szia!
Nekem állandóan visszatérő huvelygombam van, ami azt jelenti, hogy évente 2-3x, akármitől ki tud újulni - strand, tamponhasznalat, stressz, alkohol, akármi. Első nap csak viszket, 3-4.nap szokott folyas lenni, és a többi, de sajnos én mar annyira rutinos vagyok, hogy az elso nap elkezdem a kúpos kezelest... én Pevaryl Ladyt szoktam használni, nekem az vált be, illetve minden menstruáció utan 1db Lactofeel tubust, megelőzésképp...
Ha te szerencsés vagy, es nem vagy ilyen rutinos, akkor orvos mindenképp, ő tud biztosat mondani. Gyors gyógyulást, es jo egészségét!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!