Hüvelygombától viszket a hüvelybemenet?
Figyelt kérdés
Hüvelygombám van/volt amire használtam Canesten Combit (nem volt jó) valamint nőgyógyász által felírt hüvelykúpot és kenőcsöt. Mivel közben a végbélnyílás környéke is viszketett ezért a krémet ott is használtam. Most már a hüvely környékén elmúlt a viszketés, folyásom sincs viszont arrébb még mindig kellemetlen érzésem van. Lehet hogy nem múlt el teljesen vagy csak talán annyira kiszárította a krém?2022. okt. 23. 10:21
1/5 anonim válasza:
Főleg a hüvelybemenet körül viszket.
S ha vége a kezelésnek, utána még akár hetekig érezhetsz viszkető érzést.
2/5 A kérdező kommentje:
Végbélnyílás környékét szerettem volna írni, elnézést.
2022. okt. 23. 10:48
3/5 anonim válasza:
Szerintem kenegesd tovabb egy darabig, nehogy visszaterjen. Meg nem art szekleturites utan 1-2 nedves torlovel is megtorolni a vegbelnyilas kornyeket. A WC papiron mar nem lathato, de minimalisan a vegbelnyilas korul maradt szeklet is okozhat viszketest.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :)
2022. okt. 23. 11:25
5/5 anonim válasza:
Ez a túrospunikusz fujdebüdikusz lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!