Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász talàt egy csomót...

A nőgyógyász talàt egy csomót a mellembe, tobbi lent?

Figyelt kérdés

A nőgyógyász talàt egy csomót a mellembe ,elmozdithato,nem faj

Azt mondta hogy szerinte nem rák,elkuldott mammografiara

Nagyon félek ,20éves vagyok

Ha rák lenne a kemo kötelezo vagy eleg a mellet levetetni es berakni implantot vagy eleg kivagni a mellembol azt a reszt?

Akinek mar volt ebbe resze attol varok valaszt vagy aki jartas benne:(

2023. máj. 17. 22:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nemolvolt resze bennem de csaladtagom mostvan tul a rakon halistennek meggyogyult ... csomot talaltak neki mellebe o is nagyon megvolt ilyedve esetleg neme valami attet vagy ilyesmi halistennek semmi komoly nem lett belole azert mert csomo lehetbegy ciszta vagy barmi mas is de nepiszkald meg nemlatja szakorvos
2023. máj. 17. 22:56
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

"Azt mondta hogy szerinte nem rák"

Ha az orvos azt mondta, akkor minek hergeled magad a műtéttel meg a kemóval?

20 évesen szinte kizárt, hogy mellrákod legyen, a legfitalabb, akit emlőrákkal láttam, 32 volt, és az is elég extrém.

Egyébként meg a kezelés a daganat nagyságától, típusától függ, meg attól, hogy a nyirokcsomókban van-e áttét.

Ha gyanús az UH alapján, hogy mégse jóidulatú, akkor is először vesznek egy mintát, hogy pontosan mi az, és majd utána készül terv a kezelésről.

2023. máj. 17. 22:56
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem ertem 1es

Rakos volt aztan semmi komoly?

2023. máj. 17. 23:04
 4/16 A kérdező kommentje:

Ha ertelmes valaszt nem tudsz adni akkor feleslegesen ne irj ide

4

2023. máj. 17. 23:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért ez több mindentől függ. Mivel még egyàltalán nem biztos, hogy rák, illetve, hogy az, így nem lehet ilyen dolgokat megválaszolni. Nekem anyukám rákos volt, szerencsére meggyógyult. Amúgy nekem is van csomó a mellemben, szintén elmozdítható, közel 10 éve, évente kell járnom ellenőrzésre, engem nem küldtek mammora, csak uh-n kell megnézetni, fibroadenoma amúgy a neve, ha nagyon megnőne hirtelen, vagy bármi bajt okozna, akkor kiveszik, de eddig csak elvan magának ott. Simán lehet, hogy neked is csak ilyen szimpla csomó.
2023. máj. 17. 23:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Uh ra kuldtek engem is ,nem tudom miert mammografiat irtam
2023. máj. 17. 23:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Na azon szépen megnézik majd, szerintem fotót is kapsz róla, legalábbis nekem mindig ideadják és valószínűleg semmi komoly nem lesz. Emlékszem, hogy én is nagyon féltem és ilyenekre gondoltam, nem tudom hány évig halogattam az egészet, aztán csak egy kis ártalmatlan cucc. Majd írd meg kérdező, hogy mi volt :)
2023. máj. 17. 23:27
 8/16 A kérdező kommentje:
8as neked hol volt a csomo es milyen alakja van?
2023. máj. 17. 23:35
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem vette eszre ,egybol mondta h menjek el…
2023. máj. 17. 23:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia. Majd írd meg mi történt veled. Én 27eves vagyok. (2 gyermekem van) El küldtek Uh-rá meg mammografiara. De június 14.-én van csak időpontom(Mielőtt valaki okosnak érzi magát Németországban lakom és már próbáltam magán úton de nem működik,csak MRT-t csinálnak vagy hogy hívják pontosan). Nekem faj a bal mellem mellbimbóm is(vannak napok mikor nem) teljesen félek, főleg hogy be léptem Facebookon egy csoportba ahol a mellrákkal küzdenek a nők (minden kor van 28 éves is) aztán ott még kérdeztem igaz senki nem tud diagnosztizálni de tok rám szálltak a nők,mint a zombik hogy ez az,csak is az lehet neki is volt ilyen tünet meg ilyen dolgok. Remélem valami teljesen más 😔
2023. máj. 24. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!