25 éves vagyok, találtam egy csomót a mellemben. Mi a teendő? Nőgyógyász? Háziorvos? Kezdjem rögtön magánba, hogy haladósabb legyen?
A héten elkezdett eléggé fájni a bal mellem és akkor csináltam egy önvizsgálatot és találtam egy elég nagy, kb klikkernyi csomót.
Hol kezdjem a kivizsgálást? Öszintén már 10 éve kb orvosnál sem voltam, soha nem vagyok beteg. Évenkánti nőgyógyász vizsgálaton voltam, de ott soha nem volt emlővizsgálat.
Jól mondják!
Nődoki ad neked beutalót UH-ra - mivel fiatal vagy nem egyből mammora - de tapintásra már ő is formák véleményt. Megnézik, ha indokolt, mintát vesznek.
Én ezen mentem át nemrégiben és nem egyből mentem vele, mert nagyon mobilis (mozgatható) volt a csomó, plusz mert egyetemen nem volt alkalmam Pesten elmenni, nincs ott lakcímem.. De amint hazaértem vizsgaidőszakról, elmentem vele! Eredmény: kb másfél centis fybroadenoma, kontrollra járok fél évente kb (:
Ne félj, ez nem ritka jelenség fiatal nőknél, de menj el!!
De minek kezdtek el egy témát ha nem is irtok mi történt veletek.
Egyes kérdező és mit tudsz a mellrákról? Milyen tünetei voltak a feleségednek? Mert te is ide be írsz de senki nem írja a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!