Melyik fogamzásgátló gyógyszer a legolcsóbb? 25 éves lánynak kellene 3 havi.
A legolcsóbb a Diane 35 és a Cypromix kb 6000Ft / 3 hó - eredetileg nem fogamzáságátló és fél évig szedhető, mert hormonterápiás szer, magas az ösztrogéntartalma, jobban fokozza a trombózisveszélyt, csak mellékhatása a fogamzásgátlás, azoknak adják akiknek nagyon súlyos aknéjuk, szőrösödésük van, máj és vesekárosító hatása lehet, ezért több országban betiltották már.
A többi sima fogamzáságátló tabletta 7-9000Ft / hó között mozog, patikánként eltérhet 1500Ft-tal is, de ennél nem olcsóbb egyik se, kb hasonló árúak ebben a sávban, a hüvelygyűrű 10-12000ft/ 3 hó.
Az ilyen gyógyszerből azt kell megvenni, amelyiket az orvos felírja, nem az áron szarrágóskodni...
20L
Én Minerva nevű fogamzásgátlót szedek, ez nagyon olcsó: 2400Ft a 3 havi adag. Eredetileg bőrproblémákra szokták felírni, de fogamzásgátló hatása is van. Nekem a nőgyógyászom írta ezt fel, mert pattanásos volt a bőröm + a fogamzásgátlás is cél volt.
Szerintem ettől olcsóbb fogamzásgátló nemigen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!