Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnám magam "elköttetn...

Hogyan tudnám magam "elköttetn" nőkènt ?

Figyelt kérdés
23 èves vagyok , de már 15 èvesen is úgy gondoltam hogy soha nem szeretnèk gyereket. Azt mondták hogy majd változik . De már biztosan tudom hogy nem szeretnék. Hány èves kortól csinálnak ilyet? Ès hogyan működik?

2023. máj. 14. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9%
Mert ha a 23 éves megbánja 37 évesen, és lombikozna, akkor olyan elől veszi el azokat a nagyon várt időpontokat, akik nem a saját hülyeségük miatt szorulnak rá. 23 évesen nem tud meghozni egy ilyen döntést. Aki lufimellet, egész testes tetoválást csinál, vagy kihúzatja az egészséges fogait, az elmeháborodott, vagy beteg. Elég rossz példák, gondolom.
2023. máj. 23. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 de a gyerekvállalást is meg bánja néhány ember. Akkor tiltsuk azt is?
2023. máj. 23. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy, de sajnos nagyobb ellenőrzés van egy állat örökbefogadásánál, mint annak a szabályozásánál, hogy az alkalmatlan, sérült, beteg emberek vállalhatnak-e gyereket. Nyilván, a szülés utáni depressziót is kellene kezeltetni. Meg esetleg úgy nevelni a már meglévő gyerekeinket, hogy rendelkezzenek annyi önismerettel és önkritikával, hogy felismerjék, alkalmasak-e. De jah, túl sokat várok, amíg erre nem képes a társadalom nagy része, addig a 23 éves sem tud arról reálisan dönteni, hogy elkötteti-e magát.
2023. máj. 23. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ha valaki arról dönthet hogy gyereket vállal, akkor arról is tud hogy elkötteti-e magát. Végtére is egy baba milliószor nagyobb felelősség, mint egy ilyen műtét. Tehát ha az egyikhez nagylány a 20 éves kiscsaj akkor a másikhoz is. Ugyanúgy visszafordíthatatlan mind a kettő. Ugyanúgy élethosszig tart a hatása. Akkor miért a különböztetés? Mi van, ha szül egy gyereket 20 évesen aztán 35 évesen megbánja? Akkor mi van?
2023. máj. 23. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!