Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnám magam "elköttetn...

Hogyan tudnám magam "elköttetn" nőkènt ?

Figyelt kérdés
23 èves vagyok , de már 15 èvesen is úgy gondoltam hogy soha nem szeretnèk gyereket. Azt mondták hogy majd változik . De már biztosan tudom hogy nem szeretnék. Hány èves kortól csinálnak ilyet? Ès hogyan működik?

2023. máj. 14. 18:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Itthon esélytelen. Még évekig kellene várnod. Én Szlovákiában csináltattam meg a műtétet.
2023. máj. 14. 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Google-t ismered?

Mo-n sehogy, külföldön intézheted. Járj utána!

2023. máj. 14. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Itthon csak 40 felett vagy 40 alatt úgy, ha van 3 gyereked. Szóval külföld.
2023. máj. 14. 18:32
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem véletlenül vannak ezek a megkötések. Egy 40 éves nő reálisabban tud végleges döntést hozni ebben a kérdésben. 23 évesen én is úgy gondoltam, hogy én aztán soha. Most meg a másodikra gyúrunk. Lehet persze, hogy nálad nem fog változni, de jó esély van rá, hogy igen.
2023. máj. 14. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

első körben próbálj meg valami tartós, nagy hatékonyságú fogamzásgátlási módszert, pl. spirál vagy rézgyöngy (ez is méhen belüli eszköz). Ha tőkéletesen beválik nálad, akkor probléma megoldva töredék összegből.

Ha nem válik be, akkor szlovákia. Beszélnek magyarul, kedvesek, gyorsak, korrektek. Az ára húzós, de pár év alatt megtérül.

Én még itthon csináltattam sok éve, és életem legjobb döntésének tartom. Bárcsak előbb megtehettem volna.

2023. máj. 14. 21:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyibe kerül?
2023. máj. 14. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

52.490 Ft itt

[link]

2023. máj. 15. 11:49
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

A sterilizációs beavatkozás ára nőknek: 569,- euró itt

[link]

2023. máj. 15. 11:52
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
#4 az emberek minden nap hoznak egész életükre kiható meghatározó döntéseket. Miért korlátozzuk néhányat? Milyen jogon? Ha olyan kedvem van, elmehetek fogorvoshoz és kihúzathatom az összes egészséges fogamat. Vagy tele tetováltathatom a testem. Vagy 3x ekkora melleket csináltathatok. Feltöltethetem az egész arcom. Sőt vállalhatok 10 gyereket. Mert a gyerekvállalás is ugyanolyan végleges döntés. Azt nem bánja meg néha az ember? Akkor azt miért lehet, ezt miért nem?
2023. máj. 23. 11:16
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
#9 folyt: felnőtt embereket kezeljük felnőttként, akik képesek felelősségteljes döntést hozni a saját életük felett. Ez a felnőttlét lényege, nem? Felelősséget vállalunk. Ha valaki 20 évesen meghoz egy ilyen döntést, az az ő felelőssége. Akár megbánja, akár nem. Ne atyáskodjunk, és kezeljünk le felnőtt embereket csak azért mert mi meggondoltuk magunkat bizonyos kérdésekben.
2023. máj. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!