Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik lehetnek a problémák?

Mik lehetnek a problémák?

Figyelt kérdés
A ciklusom pontos, ritkán jön meg később, inkább hamarabb.Voltam dokinàl nagyszerviz volt,minden rendben. Hormonjaim is. Peteérésem is minden hónapban van,érzem elég durván, rosszabb mikor menzesz van.A lépések is fàjnak,a leülés..stb.volt hogy halvány vér csepp is volt közben.A férjemnek azt mondták a spermài kicsit lustàk. Egy éve nem jön össze a gyerek...

2023. máj. 13. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor idővel összejön, csak türelem.
2023. máj. 13. 18:41
 2/4 anonim válasza:
Összejön az majd, csak ne görcsöljetek rá. Hajrá!:)
2023. máj. 13. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak az a baj, már nem vagyunk 20 évesek... én 35,Ő 44 lesz.Én már voltam terhes 12 éve,neki meg van egy lánya. Lehet hogy együtt nem vagyunk kompatibilisek?
2023. máj. 13. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg is válaszoltad a kérdést, nem vagytok már fiatalok (biológiailag), ezért lassan is jön össze valószínű.

Férfi esetében nem nagyon számít egyébként az életkor, te sem vagy idős csak gyerekvállalás terén.

2023. máj. 13. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!