Még sosem volt nemi aktusom és még tini vagyok. Szóval nem tudom miért ilyen fura szinte büdös odalent…igen talán azért mert serdülőkorban vagyok és termelődnek a hormonok stb. Mindennap tisztálkodom, igen megmosom normálisan ott is. De néha még nadrágon keresztül is érzem és hát szerintem, ha én is érzem akkor mások is…a velem egykorú lányoknak, oszt.társaknak biztos, hogy nem ilyen!!😕 Néha van fehér folyásom, olyan az állaga mint a takonynak szinte. Segítsetek mit tegyek ellene? Anyukámnak van nemiszervre való ,,szappanja” azzal is szoktam mosni.
Reggel mikor felkelek még semmi de napközben és főleg a nap végén már nadrágon keresztül is érezni…
Lehet gomba, el kell menni orvoshoz. Addig meg használj tisztasági betétet, amit cserélgetsz napközben.
2023. máj. 12. 17:28
4/8 anonim válasza:
Csomó ilyen kêrdésnél leírtam már, menj el drogériàba, (Rossmann, DM) és vegyél Beliema hüvelykúpot. Valamiért felborult a hüvelyflórád egyensúlya és kicsit túlszaporodtak a baktériumok. Attól büdös. Megcsinálod a kúrát és jó lesz utána. Arra figyelj, hogy éjszakára tegyél be betétet, mert folyni fog a kúp, mikor feloldódik.
2023. máj. 12. 17:29
5/8 anonim válasza:
A folyásodnak van szaga vagy csak az altájadnak? Mert nekem a terhesség alatt sokkal jobban izzadtam ott is, és az nagyon durva volt, pedig semmi bajom.
Ha a folyásnak van szaga akkor nőgyógyász és meg tudja mondani hogy milyen fertőzés állhat a háttérben és célzott kezelést ad rá.
A takonyszerű folyás az szerintem az ovulációs tojásfehérje állagú lehet, az normális középidőben.
2023. máj. 13. 09:52
6/8 A kérdező kommentje:
Úristen köszi 5-ös!! Tuti hogy az izzadás jézusom köszönöm rájottem…szinte mindig órán is keresztbetett lábbal ülök tuti, hogy ,,nem kap levegőt” és beizzad, vagy hogy is mondjam ezt, köszi mostmár jobban odafigyelek erre:)
2023. máj. 13. 10:06
7/8 anonim válasza:
Vigyázz, hogy természetes anyagú bugyit hordjál, ne tangát! És ahogy már írták: használj tisztasági betétet. Az is segít, ha baba popsitörlővel megtörlöd néha magad.
2023. máj. 13. 11:30
8/8 anonim válasza:
Sokat számít az is, hogy mivel mosod. Pl; intimmodakodó tudfürdők..jók. Nem jó a sima tusfürdő oda. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!