Tudom, hogy el kell mennem nőgyógyászhoz, csakhogy amíg időpontot kapok, addig is kérdeznék. Nagyon büdös folyás, ami szerintem a méhemből jön és nem a hüvelyemből. (?)
Lehet bakteriális / protozoon okozta fertőzés és valami csúnyaság is sajnos, csak úgy eldönthető ha megnezik.
Remelem valami semmiseg!
Na szóval voltam a nőgyógyásznál. Mmegvizsgált, UH-ot csinált, kenetet vett. Közölte, hogy a) van egy ciszta a jobb petefészkemben b) méhszájsebem van. Azt is mondta, hogy meg fog még egy ideig jönni a vérzésem.
Viszont (!) sajnos a folyásra nem mondott semmit és annyira türelmetlen és gyors volt, hogy azt sem tudtam, hova kapkodjam a fejem. Macmiror-t írt fel, 6 darabot. Továbbra is vagy folyásom van, vagy vérezgetek, vagy teljesen rendesen vérzek.
Mi a teendő, menjek el egy másik nőgyógyászhoz? Van valami hüvelytisztasági vizsgálat (ha jól emlékszem, terhességek alatt csináltak ilyet az elején), talán az kellene?
Senkinek semmi hasonló tapasztalata nincs?
Folyamatosan vérzek és a távozó vér nagyon büdi... Mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!