16 évesen nőgyógyászi vizsgálat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok és rengeteg fehérfolyásom van. Anyukám azt tanácsolta hogy menjünk el megnézettetni (amitől amúgy nagyon rettegek). Miből áll 16 évesen egy nőgyógyâszati vizsgálat?2022. okt. 1. 19:42
1/8 anonim válasza:
Jajjistenem, ne rettegj már! Vesz belőle mintát az orvos kb. egy olyan eszközzel, mint egy fülpiszkáló. És persze kikérdez, meg esetleg megnyomogatja a hasadat, stb. Ha megmondod, hogy szűz vagy, nem fog beléd nyúlni.
2/8 anonim válasza:
... de amúgy ha anyukád visz el, miért nem őt kérdezed?? :-O :-O
3/8 anonim válasza:
Nem kell rettegni. Persze, senki sem szereti, de hidd el, nem nagy cucc :) Olvasgass róla a neten, hátha kevésbé félsz, ha tudod, hogy mire számíthatsz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1117..
Ennél a kérdésnél a #3 és a #4 válaszoló vagyok, leírtam kb. meg küldtem linkeket.
4/8 anonim válasza:
Ti tényleg ezért mentek nőgyógyászhoz? Ez egy teljesen normális jelenség...azt mutatja hamarosan menstrualni fogsz, a nővéválás egyik legfontosabb fázisa.
5/8 anonim válasza:
Mit jelent az a rengeteg fehér folyás? Csak mert van akinek sok van és az a normális, nem mindenki egyforma.
6/8 A kérdező kommentje:
#1, #2 köszönöm a választ😊
#4 már több éve mentruálok és normális időközönként van stb stb szóval nem gondolnám, hogy bármi köze lenne a mensimhez
#5 azt jelenti hogy a tisztasági betét is átázi kb 2 óra alatt
2022. okt. 1. 21:09
8/8 A kérdező kommentje:
Igen
2022. okt. 1. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!