Menstruáció megszüntetése? (tapasztalatok)
nem új a dolog, szerintem nagyon sok nőt zavar minden hónapban ez a dolog. engem kifejezetten. életem legrosszabb része ez, minden hónapban kiüt valamennyire. néha kevésbé, néha irtózatosan. szerencsére nem sokszor, de előfordult már többször is, amikor azt mondtam, megdöglök. amúgy is beteg vagyok, nincs szükségem még erre is. nem akarok szenvedni. és a tanulmányaim meg a majdani munkám miatt sem fér bele az életembe, hogy havonta 3 napot feküdjek...:S eddig is mindig a legrosszabbkor jött meg, amikor valami más is lett volna. egyszerűen keresztülhúzza minden számításomat, rosszabbá teszi az életem...ebből nem kérek.
ki mit hallott a megszüntetésről, esetleg a napok számának lecsökkentéséről? szeretném tudni. hallottam valamiféle injekciókról is, de azt hozzáteszem, hogy én sem vagyok konkrétan az ilyesmik pártján és tudom jól, hogy ez egy természetes dolog, így alakította ki a természet, úgyhogy nem kérek kioktatást!!! (megkérem azokat, akik ezt tennék, hogy még csak ne is írjanak, nem vagyok egy éretlen buta kislány, aki nem ismeri a test működését). de szerintem érthető, hogy sokan vannak olyanok, akik nem kívánnak minden hónapban szenvedni és kivonni magukat a "forgalomból"...
Ha segítség kell írjatok. Én is endos vagyok, de tök jól vagyok most...paleozom, meg előtte megműtött Fülöp doki...
Nagyon szívesen segítek bárkinek, aki kéri.
Egy dolog biztos:
A fájdalmas menszesz NEM NORMÁLIS.
Sziasztok!
Hallottam az Avira-tornáról, az elméletileg teljesen tudja szabályozni a menstruációt. Én nem próbáltam ki, mert pl. nem lehet kontaktlencsében végezni, és utána 36 óráig nem lehet fürdeni, ami nekem elég körülményesnek tűnik, de hátha valakinek segít. (A neten meg lehet taláni, 2 kötetes könyv) A kérdezőnek jobbulást kívánok!
"ja igen, kihagytam: egyáltalán NEM!!! akarok gyereket. egyrészt mert beteg vagyok, másrészt mert nem akarom és kész. mért kell mindenkinek szülni??? nem értem... azt meg végképp nem, hogy mindenki beleszól. erre a világra nem is érdemes gyereket alkotni, s azt hiszem, nem éri meg a fájdalom. elegen vannak, akik helyettem is megteszik... no meg korrekt dolog egy gyerekkel szemben, ha rossz helyre születik vagy a szülei nem tudják felnevelni ezért vagy azért? hát nem. na mindegy, nem ez volt a kérdés.
ennyi..."
Bocsi én nem tudok neked semmi érdembeli információval szolgálni, csak annyit mondanék el, hogy nagyon egyetértek veled, én ugyanígy érzek ahogy te ;)
RESPECT :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!