Klion tablettát és kúpot kaptam fertőzésre, jól szedem?
Figyelt kérdés
Mindkét gyógyszert 10 napig kell szednem: napi 2 a tablettából, napi 1 a kúpból.
Itt azonban többen írják, hogy napi 2 kúpot, és 4 tablettát szednek 5 napig.
Van, hogy máshogy írja fel a doki? (A dobozra is az van írva, ahogyan én szedem.)
Ötödik napnál járok, már a legtöbb tünetem elmúlt, a folyásom azonban még mindig nem stimmel.
2023. ápr. 30. 13:35
1/3 anonim válasza:
Úgy szedd, ahogy az orvos rendelte!
2/3 anonim válasza:
Ez általánosan igaz gyógyszerekre, hogy nem csak egyféle dózis létezik. Úgy szedd, ahogy az orvos felírta!
A folyásos részt nem értem, amíg hüvelykúpot használsz, nem tudhatod, mi a helyzet ezen a téren, hiszen ürül a felesleg.
3/3 anonim válasza:
Mindig az orvos által meghatározott módon kell alkalmazni a gyógyszereket, ahogy felírta, abban a dózisban.
Van akinek több kell valakinek kevesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!