Mire utal, ha magas a Prolactin értéke a labor eredményben?
Vérvételen voltam és ez az értékem elég magas
70,8- 567,0-ig jó nekem 706,3
Utána olvastam a neten, jóindulatú daganatot is írnak, stresszt is, terhességet követően,PCOS-t is olvastam... nem tudom melyik lehet
(Ami biztos hogy nőgyógyászaton már jártam, policisztás ovárium szindróma fenn áll, ez is okozhatja gondolom, illetve a labor eredmények pajzsmirigy betegség szerepel, amiről eddig nem tudtam, de valószínűleg az (is) benne van.
Nem voltam még terhes 27/N vagyok. Természetesen kértem már időponton az orvoshoz, aki küldött a laborra, de csak 1 hónap múlva kaptam (magán úton)
Terheléses prolaktin?
Azt nem látom az eredmények között.
Nem tervezek még az elkövetkezendő 2 évben gyereket, csak jó lenne ha helyre jönne.
Elég sokat stresszelek mind a tanulmányaim, mind az életben gondolom emiatt is lehet magas.
Agyalapi mirigy működési problémát hol lehet kideríteni?
(Anyukámnak van agykéreg sorvadása sajnos, nem tudom örökletes lehet-e)
mert eléggé megijedtem hogy lehet daganat is.
PCOS biztos fennáll, valószínűleg pajzsmirigy is.
Megyek endokrinológushoz, de csak egy hónap múlva.
Nem volt, mert nem tudom mi a teendő.
Endokrinológusnál jártam , illetve nőgyógyásznál.
A PCOS az biztos, illetve fél éve voltam endokrinológusnál akkor ez az értékem még rendben volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!