Menstruáció. Hogy lehet titokban tartani?
(A tampon/betét cserét)
Pénztárcába érdemes tenni a betétet? Mikor és hogy kell kimenni hogy a pasik ne gyanakodnak?
És aki támpont használ, hova és mikor tudja elrejteni a következőt?
Miért akarod ennyire titkolni? Ez egy természetes, élettani jelenség, vagy folyamat, normális dolog a nőknél a havi vérzés, a ciklikusság, mi ezzel a baj, kérdező?
Esetleg valami fura vallás miatt?
Gondolom kb. 12-13 éves lehet a kérdező, aki most kezdett mensizni, később ebből már nem kell/nem szoktak ügyet csinálni.
Egyébként csak simán kimész a suliban. Tampon, betét nadrágzsebbe is belefér, a táskában meg csak simán beleteszed valamelyik belső kis zsebbe oszt' jónapot. Az idióta fiúkkal meg csak szimplán nem foglalkozol.
4-essel értek egyet. Nem kell titkolni, ha egy felnőtt férfit zavar, hogy egy nő kezében meglát egy tampont vagy betétet, az menjen olyan munkahelyre, ahol nincsenek nők. Amúgy sem magasban lengetve viszi ki nyilván az ember, hanem diszkréten a kezében fogva vagy zsebben.
Nekem van egy kis neszeszerem a táskámban, manikűrkészlet, mini varrókészlet, sebtapasz, fejfájáscsillapító, ilyesmik vannak benne, ide szoktam betenni (plusz intim törlőt is használok ilyenkor) és ha olyan a wc, hogy le lehet valahová tenni a neszeszert, akkor azt viszem ki, de ha olyan a wc, hogy nem tudom hova tenni a neszeszert, csak a földre (márpedig a legtöbb wc ilyen), akkor kiveszem belőle és kézben viszem, max. ha pl. blézer van rajtam annak a zsebébe beteszem.
Annó én is így voltam, titkolni akartam, de ahogy idősebb leszel nem fogod. Teljesen normális jelenség a nőknél.
Mindig beletettem a zsebembe majd eldobtam.
Édesanyud nem mondta el, hogy hogyan kell ezt csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!