Lányok, amikor tisztasági betétet, vagy egészségügyi betétet használtok, nem szokott olyan érzésetek lenni, mintha pelenka lenne rajtatok?
mindig használok tisztaságit, menzeszre pedig vagy eldobható betétet vagy egyszer használatos menstruációs bugyit. Ez előbbi eleinte kicsit érzem hogy ott van de aztán megszokom. Az utóbbinak meg főleg pelenának kellene erződnie de amúgy teljesen megszoktam.
Ahogy telik nyilván érződik hogy nehezebb vagy felpuffad, esetleg nincs olyan friss érzete.
A tisztaságit nem is érzékelem, mivel mindennap hordom és nagyon vékony. Sokszor meg is feledkezek róla, hogy bent van. :) Csak az esti fürdés előtt, a bugyi szennyesbe dobása előtt jövök rá és távolítom el...
Az egészségügyi betét az más téma, az nem túl kellemes, kissé pelenkaszerű "feeling", bár abban is van már jobb, vékonyabb, aminek kevésbé zavaró a viselése. (Libress V formájú, vékonyabb.) A tampont eleve nem szeretem, számomra kényelmetlen, mert hiába van a megfelelő helyen, mélységben, mégis érzem, hogy fent van. Pedig alapvetően kényelmesebb, gondtalanabb, mint a betét.
Nekem a menstruációs csésze vált be legjobban! Hosszabb távon jóval olcsóbb, környezetkímélőbb, mint a tampon és kényelmes, észrevétlen a viselete, de tény, hogy némi gyakorlást, megszokást és odafigyelést igényel a használata, de szerintem megéri a fáradtságot megtanulni! Nem szabad feladni, ha ez első kudarcok után...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!