Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rossz cytológia esetén az...

Rossz cytológia esetén az orvosnak köteles felhívnia a beteget?

Figyelt kérdés
Anyukám már több mint 1 hónapja volt rákszűrésen. Elvileg 2 hete még nem volt eredmény, azóta pedig nem hívták? Mit gondoltok, ha baj lenne felhívták volna? Jobban aggódom, mint ő. 5 éve nem volt szűrésen..
2023. ápr. 17. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Ügyfélkaput kell csináltatni és akkor meg lehet nézni az eredményt eeszt-ben.

Azt is be lehet állítani, hogy e-mail értesítés jöjjön ha megvan az eredmény.

Általában az a jó ha semmit sem jeleznek vissza, csak akkor szólnak ha probléma van.

2023. ápr. 17. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Magán vagy ingyenes? Nekem van ügyfélkapum de magánál nem tették fel oda az eredményt, bár tudom hogy kellett vna. Bementem az eredményért személyesen. Esetleg betelefonálhatnál.
2023. ápr. 17. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Magánnak is kötelező feltöltenie.

(Magán citológia később szokott kész lenni, mint az állami... Fene se tudja miért)

2023. ápr. 17. 17:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem magán. Csak Anyukám tudja felhívni az orvost, de ő nem egy szívbajos és 2hete könyörgök neki, hogy hívja fel őket, ezért bízom abban, hogy ha gond lenne, akkor felhívták volna..
2023. ápr. 17. 17:35
 5/10 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy már több mint 1 hónapja vették le neki. Inkább másfél hónapot mondanék
2023. ápr. 17. 17:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Ügyfélkapuja sajna nincsen
2023. ápr. 17. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Értesítenek ha nem jó az eredmény. Engem pl fertőzés miatt hívtak vissza. (Nem mutatott pontos eredményt a citologia)Kaptam gyógyszert, utána ismétlés volt.
2023. ápr. 17. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát azért, ha nagyon rossz az eredmény, akkor értesítik a beteget ugyanis te laikusként nem tudhatod értelmezni akkor sem, ha esetleg van ügyfélkapud, nem tudod a sürgősségét megállapítani. Családban pl. nemrég nem telefonon, hanem levélben kérték rokonomat, hogy fáradjon be soron kívül a lelet miatt.
2023. ápr. 17. 21:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Helyzetjelentés: anya felhívta az orvost, jó a rákszűrése. Egy pici gyulladást mutatott ki, szóval megnyugodtam. Köszönöm a segítséget nektek!
2023. ápr. 18. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:
3 - Lehet, hogy a magánnak is kötelező lenne feltölteni, de nem töltik fel nagyon sok magánban.
2023. máj. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!