Mire váltsak a cataflamról?
Sokszor nagyon erős menstruációs görcseim vannak (gondoltam már endometriózisra is), eddig cataflamot szedtem de már sokszor nem hat. Néha nospát is vettem be, de az csak az egyéb görcsöket veszi ki, régebben próbáltam advil ultrát, algoflex M-et, ezek nekem nem váltak be egyáltalán.
A cataflam az nagyon sokáig bevált nekem, bár a végén már abból is kettőt kellett szednem (és a vényköteles fajtóból). Viszont most sokszor nem is hat vagy csak későn veszembe és akkor már mindegy úgymond, mert már nagyon erősek a görcseim. Nem tudom a pontos okát.
Lehet, hogy megszokta már a szervezetem ezt a gyógyszert, inkább váltani, de mire?
Akinek esetleg endometriózis a van az mit szed?
Amúgy én másra nem nagyon veszek be fájdalomcsillapítót szerencsére nem vagyok se fejfájós igazán, se más. Szóval csak egy hónapba max 4-5 napig szedem akkor viszont lehet hogy kicsit sokat is már már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!