Fogamzásgátló mellett vérzés?
Figyelt kérdés
Félidőben megjött. De pecsétet hanem rendes bő vérzés immáron 5. Napja.Ugyeleten voltam, hasi UH nem mutatott semmit, másnap dokit felhivtam azt mondta köztes és h szedjem tovább a gyógyszert. Jobb alhasam fájdogál, szúr. A vérzés erősebb mint a menstruáció szokott lenni.
Stresszes időszakban vagyok, a gyógyszert már nagyon rég óta szedem. Kérem csak az válaszoljon, akinek volt hasonló.... Természetesen kedden hívom a dokit, nem kell okoskodni, tényleg csak tapasztalatokat várok. Köszönöm!
2023. márc. 19. 09:13
1/3 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsi. Nem pecsétlő hanem normális, sőt erősebb verzes.
2023. márc. 19. 09:14
2/3 anonim válasza:
Nekem volt/van. De nem pont ilyen,mert nálam nem erős. Viszont a féloldalas fájdalom is meg van. Azt nem tudom sajnos megmondani mi okozza, mert csak hetek múlva kerülök orvoshoz. Valószínűleg tabletta váltás lesz. De a fájdalom kicsit aggaszt.
3/3 anonim válasza:
magas progreszteron szint okozhat szúró fájásokat.
azt tanácsolom h menj masik dokihoz.
háziorvossal nyomtasd ki amiket eddig vizsgaltak. vidd a gyógyszered és mindent mondj meg.
hormonális vizsgalatot adnak vagy kérj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!