Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 22 évesen szűzként nőgyógyásza...

22 évesen szűzként nőgyógyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés

Nekem még régen azt mondták hogy akkor kell nőgyógyászhoz menni ha valami bajom van vagy ha az első szex előtt állok. Szóval eddig nem mentem el.

Eddig nem volt semmi bajom de most a menstruációmmal van egy kis gond. Enélkül is el akartam menni mert már 22 évesen szerintem illik.

Viszont félek hogy nem lesz értelme. Sok helyen olvastam hogy szüzeket nem vizsgálnak meg csak megtapogatják a hasukat és max végbélen keresztül kitapintják amit lehet, de én rendes vizsgálatot akarok és rákszűrést mert volt már a családban 2 beteg is.

Nyilván enélkül is lesz eredménye de van rá esély hogy rendesen megvizsgál? Tapasztalatokat szívesen fogadok.

2023. márc. 7. 16:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ahhoz nekem mi közöm van hogy te erről képzelődsz? Vagy csak ennyire nem megy a szövegértés?

Az volt a kérdés hogy megvizsgálnak e rendesen és csinálnak e rákszűrést úgy hogy szűz vagyok mert sok helyen nem. Nehéz megérteni, igaz?

A vágyaidat ne itt éld ki, köszi.

2023. márc. 7. 19:59
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

10 másodperc alatt rátudsz keresni, hogy csinálnak-e rákszűrést. Sőt, itt az oldalon is rengetegszer elmondták már, hogy igen. De nem, neked új sztorik kellenek. xD

Egyébként, ha már itt tartunk nem az volt a kérdés, hogy csinálnak-e szüzen rákszűrést, hanem hogy hogy fog végbélen keresztül megvizsgálni. :D

2023. márc. 7. 20:02
 13/18 A kérdező kommentje:

Te tényleg nem tudod értelmezni a kérdést, de az arcod hatalmas. 😂😂

Az interneten minden második cikkben mást írnak.

Tapasztalatokra voltam kíváncsi.

Ha neked nincs és csak rosszindulatúan okoskodsz akkor nem értem miért vagy itt. Ennyi időd és örömöd van? Sajnálom.

2023. márc. 7. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Ez konkrétan nem igaz. Keress rá, hogy vesznek kenetet. Egy kis pálcikával. Nem az én hibám, hogy nem tudsz google-el keresni xD

Elhiszem, hogy tapasztalatokra voltál kíváncsi, én is éppen ezt mondtam :D

2023. márc. 7. 20:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Szóval az előző kommentemet se tudtad megérteni? Okés.

Kivergődted magad? Vagy még írsz pár provokáló hülyeséget? Írd ki magadból, nehogy bent maradjon. Még a végén megárt.

2023. márc. 7. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

En is szuzen mentem nodikhoz, mar a haziorvos b@aszogatott, hogy rakszures kell, hiaba mondtam, hogy nem elek szexualis eletet.

Nodokinak mondtam, hogy szuz vagyok, es nem tudom, hogy ilyenkor csinal-e rakszurest. Csak hasi uh volt, amin mindent rendben talalt. Rakszures sem volt. Azt mondta, hogy a szexualis elet megkezdesekor menjek vagy ha valami panaszom van. 40 ev koruli dokinal voltam (nehogy az legyen, hogy a fiatalok/nagyon idosek nem csinaljak). Es ez 2019-ben volt, tehat nem is a covid tavgyogyitasanak idejen.

Igy en azt a csoportot erositem, akinel nem volt rakszures. Az esetedben a csaladi kortortenet alapjan valoszinuleg csinal.

2023. márc. 7. 21:53
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ.

Azon meglepődtem hogy a háziorvos szólt, így kéne szerintem mindenhol.

2023. márc. 7. 21:59
 18/18 anonim ***** válasza:
82%
tőlem meg se kérdezték hogy szűz vagyok-e :D úgy mattattak bennem, oké nem voltam de nem egy problémám volt és nem érdekelte az se ha fáj, csak had vizsgáljon meg.. bár lehet csak nálunk ilyen parasztok az orvosok :D
2023. júl. 15. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!