7 napja megvan ez mitől lehet?Menstruációm mindig 4 napos volt 34 éves vagyok. Soha nem volt ilyen.
Figyelt kérdés
Bal oldalt szokott fájni néha. Párhete vizsgáltak semmit nem találtak.
Most is ott fáj.
tegnap 13:48
1/2 anonim válasza:
Mert 34 vagy. Fura lenne, ha nem változna a tested soha. Nekem régen nem volt görcsöm, most örülök ha nincs. Meg több vér volt, most már kevesebb. Ez van.
(36/N)
2/2 anonim válasza:
Én 25 vagyok. Mielőtt szültem, nem görcsöltem vagy csak nagyon enyhén. Ovulációt sem éreztem.
Most meg van mikor úgy görcsölök, hogy egész nap magzatpózban feküdnék ha tehetném, ovulációkor is eléggé szurkál a petefészkem.
Ezzel azt akarom mondani, hogy változik sok minden, egyszer ilyen, egyszer olyan, 7 nap teljesen belefér, persze ha nem erős a vérzésed még mindig. Ha jól tudom 10 napig normális barnázással együtt.🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!